Leer duiken via Duikcursus.com
  April 2018  
Ma Di Wo Do Vr Za Zo
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30            
381 duikscholen
0 cursussen
4102 opleidingen

Organisaties

Zoek

Waarom meedoen?

Waarom zou jouw duikschool lid moeten worden van duikcursus? Goede vraag, met een simpel antwoord: omdat het extra klanten oplevert. Voor praktisch alle denkbare producten bestaan er prijsvergelijkers, zoekmachines en veilingsites. Internetters weten deze sites te waarderen. In plaats van zelf tientallen websites af te moeten gaan op zoek naar het gewenste product, komt alle informatie op maat gesneden op het schem.

Voor duikers is er nu ook zo'n portal: www.duikcursus.com Al jouw cursussen kunnen hier bij staan, zodat deze voor een groot publiek te vinden zijn.

Duikcursus.com trekt veel meer bezoekers op een dag dan de website van een enkele duikschool. Vergelijk de cijfers maar, hoeveel bezoek komt er op jouw eigen site.... 40 man? Duikcursus.com haalt er iedere maand meer, door middel van een uitgekiend advertentie programma in tijdschriften en op websites.
Gemiddeld komen er zo'n 300 bezoekers per dag zoals je hieronder kunt zien in onze webserver statistieken

Je bespaart enorm op ontwikkelingskosten van je eigen site. Probeer het hele systeem zelf maar eens op te zetten, dat zijn heel wat uren programmeerwerk. En als je dat niet zelf kunt zul je een dure programmeur in huis moeten halen. Die kosten zijn minder snel terugverdiend dan een jaar abonnement op duikcursus.com. Extra mogelijkheden komen gratis beschikbaar, en dat alles voor de vaste lage prijs van het abonnement dat je zelf kiest.

Hoe werkt het?

Meedoen is simpel, je maakt een gebruikersaccount aan en geeft aan voor welke duikschool je cursussen wilt beheren. Via de beheer pagina's van de website kun je vervolgens zelf cursussen aanmaken of wijzigen voor jouw duikscholen.

Bezoekers van de site kunnen op allerlei verschillende manieren jouw cursussen vinden. Via de zoek opdracht kunnen ze zelf tot in details regelen welke cursussen getoond moeten worden, of ze nu op een school zoeken, via een organisatie of op een provincie, jouw school staat er bij. Daarnaast zal er een actuele kalender getoond worden met het cursus aanbod van de huidige en komende maanden. Jouw cursus zal dus op allerlei manieren gevonden gaan worden. Voor de prijs hoef je het zeker niet te laten, bij het jaar abonnement kunt je onbeperkt cursussen invoeren, zodra je 1 specialty extra verkoopt ben je al uit de kosten.

Probeer het nu gratis uit, je kunt een maand lang 10 cursussen online zetten....... voor niks!

Prijslijst

PakketAantal MaandenAantal cursussenPrijs
Intro110€ 0.00
Kwartaal abonnement3Onbeperkt€ 15.00
Half jaar abonnement6Onbeperkt€ 25.00
Jaar abonnement12Onbeperkt€ 37.50
Lifetime127Onbeperkt€ 125.00

N.B. Prijzen zijn exclusief BTW.


Cursussen:
Duiklinks:
Thuisdierenarts
Easybuy
H2Olic
duikstekken.nl
duikforum.nl
worlddivemap.com
Rebreather Pro
duiken.eigenstart.nl